Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
Počet
Celkem s dopravou
0 ks zboží.
Celkem za produkty: (s DPH)
Celkem za doručení: (s DPH) Zdarma
DPH 0,00 Kč
Celkem s dopravou (s DPH)
Pokračovat v nákupu K pokladně
Jaké oblečení vybrat do fitka?

Jaké oblečení vybrat do fitka?

Funkční, pohodlné a v módním stylu - to jsou nejčastější požadavky na fitness oblečení. Jak si vybrat, aby vám vyhovovalo po každé stránce? A které kousky budete vlastně potřebovat? Všechny důležité rady jsme pro vás připravili v následujícím článku.

 

Vsaďte na funkční materiál

Fitness oblečení na cvičení by mělo dobře odvádět pot. Tou nejvhodnější volbou jsou syntetické materiály, které navíc rychle vysychají. Myslete však také na to, co si na sebe oblečete po cvičení, kdy je důležité, aby vaše svaly zůstaly v teple. Tehdy vám nejvíce poslouží 100% bavlna.

 

Oblečení Iron Aesthetics

 

Pohodlí, které oceníte

Během cvičení potřebují vaše svaly dostatek prostoru. Zvolte proto volnější kousky, které vás nebudou omezovat v pohybu. Volnější střih dopřeje vašim svalům naprostou svobodu. Zároveň však dbejte o to, aby fitness oblečení dostatečně přiléhalo k tělu. U velmi širokých střihů by vám totiž oblečení u některých cviků mohlo překážet.

 

Dámské fitness oblečení

V šatníku každé aktivní ženy, která miluje cvičení, by nemělo chybět několik základních kousků. Velké oblibě se těší sportovní legíny. Moderní, pružné textilie se postarají o vaše maximální pohodlí i při dynamickém pohybu. Jistě potěší také design a projmutý střih, který zvýrazní všechny vypracované křivky. Je vám příliš teplo? Potom jsou vám k dispozici fitness kraťasy.

 

Dámské oblečení Iron Aesthetics

 

Bez kvalitní podprsenky ani na krok

Důležitým kouskem je sportovní podprsenka. Nejlepší sportovní podprsenky nemají žádné švy ani kostice, které by vám během cvičení mohly vadit. Jistě oceníte také pevný materiál, který poskytne dostatečnou oporu a odvádění potu od pokožky.

 

Nezapomeňte na trička a mikiny

Oblečení na cvičení doplníte o trička. Vyberte si kousky, ve kterých se budete cítit pohodlně a zároveň nebudou příliš volné. Důležitou součástí jsou mikiny. Ty oceníte nejen během outdorových sportovních aktivit, můžete si je dát na sebe i během odpočinku po cvičení k udržení tepla v pohybovém aparátu.

 

Fitness oblečení pro muže

Kromě tričekmikin pro vrstvení a zahřátí svalů budou muži potřebovat tepláky nebo kompresní kalhoty a jistě se sejdou také tréninkové šortky.

 

Fitness oblečení Iron Aesthetics muži

 

Tepláky či kompresní kalhoty?

V posilovně oceníte kvalitní tepláky z prodyšné tkaniny. Důležitý je také pohodlný střih, který vám umožní každý pohyb. V teplácích budete navíc skvěle vypadat i po tréninku.

Pánské kompresní legíny si vyberte, chcete-li podpořit váš výkon během tréninku. Při jejich obtaženém tvaru můžete pozorovat, jak vaše svaly pracují. Kompresní legíny navíc podporují krevní oběh, což vede ke zvýšenému výkonu. Postarají se také o lepší odvádění kyseliny mléčné ze svalů, čímž eliminují pocit únavy a svalové horečky.

 

Fitness kraťasy

Fitness kraťasy jsou ideální volbou do posilovny a využijete je také pro letní sporty. Ve volném střihu se postarají o maximum pohodlí při každém cvičení. Fitness kraťasy ze vzdušného materiálu oceníte také ve chvílích pohody s přáteli.

Podobné články

01.02.2024

Média jsou plná tipů o tom, jak být plný energie, mít krásnou postavu a dobře vypadat. S přibývajícími roky však ubývá množství sil, na druhé straně přibývají tukové zásoby. Jak zůstat v co nejlepší kondici a zachovat si i štíhlou figuru?

18.01.2024

Během cvičení v klimatizovaném fitness centru, při cvičení venku v chladnějším počasí i při závěrečném strečinku je nutné myslet na ochranu svalů před nadměrným chladem. Proč a jak toho dosáhnout?

30.11.2023

S příchodem podzimu a klesajícími venkovními teplotami dostává náš organismus zabrat. Zima však může být pro budování imunity důležitým klíčovým prvkem. Ještě předtím, než s ním začnete, ujistěte se, že víte o otužování vše potřebné.

11.10.2023

Stylové pánské bundy, které znáte pod označením bomber, byly ve svých začátcích určené pro letecké piloty. V současnosti jsou mimořádně trendy kouskem oblíbeným v každém ročním období. Proč jsou bombery tak vyhledávané a jedna by neměla chybět v žádném pánském šatníku?

15.08.2023

Hledáte si nové kousky, které byste nosili na tréninky a neumíte se zorientovat v množství využívaných materiálů? Aby se vám lépe vybíralo, v následujících odstavcích jsme pro vás připravili přehled těch nejčastěji používaných textilií a jejich základních vlastností.

02.08.2023

Cvičení s sebou přináší řadu výhod, které mají pozitivní dopad na vaše zdraví. Ale zatímco srdce, mozek nebo cévy se fyzické aktivitě rády přizpůsobí, co se týče kloubů, ty jsou nucené pokaždé podstupovat zvýšenou zátěž. Jak jich ochráníte před tím, aby se nepřiměřeně opotřebovávaly?

01.08.2023

Všimli jste si někdy na návštěvě fitka, že někteří bodybuildeři používají při zdvihání činek pásy omotané kolem zápěstí? Jaká je jejich úloha a jak je správně používat vám povíme v následujících řádcích.

27.07.2023

Pocítili jste bolest při běhání nebo při sestupu z kopce? Pravděpodobně trpíte běžeckým kolenem. Bolest vystřelující v oblasti kolene není jen problémem u starších, ale čím dál více i u mladých, vitálních lidí. Proč vzniká a jak se dá léčit?

21.07.2023

Za to může můj metabolismus! Určitě jste už i vy slyšeli tuto stížnost, případně se na pomalý metabolismus zvyknete odvolávat sami. Ano, je sice přímo odpovědný za nechtěné ukládání tuků v těle, ale nenechejte se tím odradit – nakopnout ho k rychlejší práci není nemožné!

21.06.2023

Pitný režim se za poslední roky stal takřka módním trendem a se zaručenými doporučeními jako by se roztrhl pytel. O tom, že voda je pro naše tělo nevyhnutelná, není pochyb. Zakládají se však všechny rady na skutečnosti nebo jde v některých případech jenom o mýtus?