Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
Počet
Celkem s dopravou
0 ks zboží.
Celkem za produkty: (s DPH)
Celkem za doručení: (s DPH) Zdarma
DPH 0,00 Kč
Celkem s dopravou (s DPH)
Pokračovat v nákupu K pokladně
Fitness palačinky: Pochutnáte si a současně podpoříte růst svalů

Fitness palačinky: Pochutnáte si a současně podpoříte růst svalů

Ačkoli je dodržování zdravé stravy důležité, zejména když budujete nebo rýsujete svaly, každého z nás občas přepadne nepřekonatelná chuť na něco dobrého. Jednou z možností je udělat si cheat day a ukojit své chutě, druhou, efektivnější, možností je připravit si oblíbený pokrm ve zdravé variantě. Pokud máte rádi pohyb a zdravou stravu delší dobu, jistě víte, že téměř každá potravina či přísada do jídla, se dá nahradit zdravější variantou. Jednou z nejoblíbenějších dobrot jsou palačinky – ano, i ty ve zdravější verzi plné bílkovin.

 

Proč zvolit sladkou proteinovou snídani po ranním náročném tréninku?

Většina lidí cvičí raději po práci, ale někteří z nás si nařídí budíka, přivstanou si a vyrazí si zacvičit či zaběhat hned ráno. Hodit do sebe banán a vyrazit je pro některé nadšence ideální. Po takovém cvičení je potřeba doplnit sacharidy i bílkoviny, dodat tělu energii na celý pracovní den.

Fitness palačinky jsou v takovém případě více než ideální, obsahují sacharidy, dodávající energii, a bílkoviny, podporující regeneraci a růst svalů. Recept je jednoduchý a zvládne je i „antitalent“ na vaření.

 

Proteinové palačinky

 

Jednoduchý recept na fitness palačinky

Připravte si k snídani zdravé, ale současně velmi chutné, fitness palačinky.

 

Ingredience:

  • 1 banán (banánem nahradíte cukr ve všech moučnících)
  • 3 vejce
  • 75 g ovesných rozmixovaných vloček
  • 2 lžíce mléka (nejlépe mandlového)
  • 1 lžíce prášku do pečiva
  • 2 lžíce proteinu (nejlépe Protein 100% Whey)
  • špetka skořice
  • kokosový olej (na smažení)
  • ozdobení (ovoce, javorový sirup, arašídové máslo)

 

Postup:

  1. 1.Banán, ovesné vločky, vejce, mléko, prášek do pečiva, skořici a protein šlehejte v mixéru 1-2 minuty do hladka.
  2. Na pánvi rozpalte kapku kokosového oleje. Naběračkou nalijte těsto na pánev, nechte malý prostor, aby se roztáhlo. Smažte 1-2 minuty, dokud se na povrchu nezačnou objevovat bubliny a spodní strana nebude zlatavá. Otočte a smažte další minutu, dokud nebude propečená.
  3. Podávejte s ořechovým máslem, javorovým sirupem a ovocem.

Podobné články

11.07.2023

Snídaně jsou základem dne, který byste neměli vynechávat. Skvěle nastartují váš organismus a doplní potřebné živiny po nočním hladu. Realita je však často jiná – ráno rychle vstáváme, oblečeme se a utíkáme do práce, kde si dáme nanejvýš kávu. Řešením může být ranní smoothie. Co to je, jaké jsou jeho benefity a jak si ho můžete připravit?

20.07.2022

Snídaně se označuje jako nejdůležitější jídlo dne. Zamysleli jste se někdy nad důvodem, proč tomu tak je? Nakolik se toto pravidlo přibližuje skutečnosti a jak by měla vypadat ideální snídaně?